Skip to content

Vakcollege Helmond

Vakcollege Helmond

vmbo-kader • vmbo-basis

Onze leerlingen kunnen heel veel. Als je ziet wat er binnen én buiten de school allemaal gebeurt in een schooljaar, kun je maar één ding voelen. Trots. Trots op de vakmensen van morgen! 

Het Vakcollege Helmond is een school waar je leert door te doen waar jij goed in bent. Onze leerlingen werken graag met hun handen en zijn echte aanpakkers. De nadruk ligt daarom niet op leren uit boeken of van schermen, maar op het leren in de praktijk. Je kiest al vanaf dag één voor een richting die bij jou past. Op onze school, die in 2018 prachtig is verbouwd, is iedereen gelijk zonder hetzelfde te zijn. We leren van én met elkaar. Je wordt hier gezien. We kijken naar wie je bent, wat je graag wilt en wat je goed kunt. Dat is voor ons de basis.

Het Vakcollege Helmond is een duidelijke school. Afspraak is afspraak. We gaan ver om het beste uit jou te halen; om je zo goed mogelijk te helpen naar de toekomst van je dromen. Trots en respect zijn woorden die bij ons heel belangrijk zijn. We zijn open en eerlijk. Wie onze cultuur omarmt, is van harte welkom. Zo voelt iedereen zich bij ons veilig en thuis. Zonder uitzondering.

Goed onderwijs, begeleiding op maat en een plezierige schooltijd. Dat is het Vakcollege Helmond. 

www.vakcollege.nl