Skip to content

Carolus Borromeus College

Carolus Borromeus College

mavo • havo • atheneum • gymnasium

Het Carolus Borromeus College is een school voor mavo-plus, havo, atheneum en gymnasium. De school telt momenteel 1.500 leerlingen en is gesitueerd aan de rand van de wijk Brandevoort in Helmond. Op het Carolus heerst een prettige sfeer, er is een gezond leer-en werkklimaat en de relatie tussen medewerkers, leerlingen en ouders is goed. De school is zich bewust van haar maatschappelijke taak en wil ook in haar directe omgeving een functie vervullen. Het Carolus heeft een relatief nieuw gebouw omgeven door ruimte en groen.

Het Carolus maakt je wereld groter
Het Carolus loopt graag voorop. Dat betekent dat we lessen geven als Global Issues, 3D-design, International Business College, Health & Wellness en Geo Future. Het Carolus maakt je wereld groter. We willen je dingen leren die nu en in de toekomst belangrijk zijn.

We bereiden leerlingen voor op een succesvolle toekomst. We zijn trots op ze om dat ze elke dag proberen het beste in zichzelf naar boven te halen. Elke leerling heeft talenten die door school gezien en erkend moeten worden, en waar het Carolus iets mee wil doen. Met hart en ziel werken we aan ons onderwijs, onze ondersteuning en al onze activiteiten buiten de les.

www.carolus.nl